• نظرها: 0

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت سال تحصیلی 93-92

باسمه تعالي
وَ عَلَّمَ ءَاَدَمَ الاَسماءَ كُلَّها

آدم از همانجا كه با علم باريتعالي تعليم يافت، شايسته سجده ملائك شد. اصلاً تعليم انسان اوج خلاقيت و هنر شگفت خداوند در امر آفرينش است. به قول شهيد ثاني، خداوند از آن جهت به وصف اكرميت و نامحدود بودن كرامتش توصيف شد كه علم و دانش را به بشر ارزاني داشت. راستي هيچ مزيتي جز علم و دانش، معيار فضيلت براي انسان به شمار نرفته است.
به راستي علم و دانش، چراغ پرفروغ دل انسان هاست و امروز ميزان توانمندي و رفاه ملت ها رابطه مستقيم با شاخص توسعه علمي آن ها دارد. بنابراين دانشگاه، جايگاه مقدسي است كه در آن، انسان هاي با فضيلت رشد مي كنند و جان و دل خود را با چراغ علم و دانش يعني بهترين هديه الهي به انسان، روشن مي سازند و هم زمينه توانمندي و رفاه جامعه خود را فراهم مي آورند.
واژه مهر براي ما ايرانيان معنایی دو گانه دارد؛ از يك سو به معناي مهرباني و همدلي است و از سوي ديگر بهاري است كه شكوفه هاي آن حضور مجدد دانش-آموزان و دانشجويان در مدارس و دانشگاههاست.
امروز با شتاب فراگير تحولات علمي و تكنولوژيكي و رابطه مستقيم رفاه اجتماعي با توسعه علم و فناوري، مشاركت در توليد علم و تبديل آن به ثروت، به يك مسابقه جهاني بين ملت ها تبديل شده است.
اينجاست كه مسووليت دانش آموزان، دانشجويان، اساتيد و فرهيختگان، براي توسعه كشور دو چندان مي شود.
غفلت از توسعه علمي كشور، آثار زيانباري دارد كه نسلهاي آينده را رنجور و بنيانهاي اقتصادي و اجتماعي كشور را سست مي كند.
آغاز سال تحصيلي جديد در دانشگاه آزاد اسلامي تداوم آموزش ها و پژوهش هاي پيشرفته براي مشاركت در توليد علم و تبديل دانش به ثروت و زمينه ساز حماسه اقتصادي خواهد بود كه مقام معظم رهبري بر آن تأكيد فرموده اند.
اينجانب به همه ي همكاران فرهيخته، دانش¬آموزان و دانشجويان عزيز در سراسر كشور و به ويژه دانشگاه آزاد اسلامي، آغاز سال تحصيلي جديد را تبريك عرض مي كنم و از خداوند عليم و حكيم براي يكايك اين عزيزان آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.

حميد ميرزاده
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي

اشتراک
  • del.icio.us