• نظرها: 0
  • چاپ نوشته هاچاپ پی دی اف

پیام دکتر قلی زاده رییس سازمان سما به مناسبت ایام محرم

بسمه تعالی

تاریخ تشیع سرشار ازالگوهایی است که در زندگی هر انسانی تاثیر فراوانی دارد.پیروی از این الگوها نه تنها برای پیروان آن مذهب بلکه برای تمام آزاداندیشان جان پسندیده و شایسته است یکی از این نمونه هایی که جا دارد تاریخ به آن تاسی کند وجود نورانی امام حسین(ع) است که انوار وجودش تمام آفاق را روشنایی داده و تلالو آن کران تا کران را فرا گرفته است.
بسیار پسندیده است که هر انسان خردمند و صاحب اندیشه ای در عاشورا تاملی درخور داشته باشد ، تا بتواند درس آموزنده از آن فراگیرد و در زندگی خود پیاده کند.

حادثه کربلا در روز عاشورا یک رویداد ساده تاریخی نیست که با گذشت زمان گرد و غبار فراموشی برآن بنشیند، این رخداد تا راستای تاریخ امتداد دارد و بسان آفتاب بر آدم و عالم پرتو فشانی دارد.

صحنه هایی که در کربلا بر صفحات تاریخ به نمایش درآمده است سراسر عشق است و ایثار که کسی نظیر آن را در گیتی ندیده و نخواهد دید.
اینک با الگوبرداری از انوار نورانی مکتب حضرت سید الشهدا حسین بن علی (ع) و اسوه صبر و استقامت حضرت زینب (س) راه بس عظیم و پرمخاطره ی تربیت و تعالی را می پیماییم تا به یاری خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر (عج) نوجوانان وجوانان ایران اسلامی را که در صحنه مدارس و دانشکده ها حضوری پرشور دارند را همراهی و هدایت نمائیم . باشد که درس ایثار ، مردانگی ، استقامت و دینمداری را از ابتدایی ترین مراحل رشد اخلاقی و معنوی به آنها آموخته و با بهره گیری از قیام انسان ساز حسینی در بین سماییان گسترش دهیم و نظاره گر پرواز دانش آموزان و دانشجویان عزیز سمایی کشور در آسمان پر گستره حجاب و عفاف و غیرت و دینداری باشیم .انشاالله

دکتر احمد قلی زاده
معاون دانشگاه ورئیس سازمان سما
اشتراک